Städa bussarna oftare!

Bussar kan vara ganska sunkiga ibland, vilket blir väldigt äckligt. Och tråkigt, för det gör direkt så att man vill undvika att åka buss för att man känner hur ofräscht det är. Det finns dock många bussar som är väldigt rena och fräscha också, bara det att de inte är riktigt lika vanliga. Och jag förstår inte varför. För jag vet att det finns de städföretag som specialiserar sig på städning av bussar. Hellmans Busskomfort AB är ett sådant städföretag.

Sen är det klart att jag äger inga bussar själv så jag vet inte om det kanske finns något som är väldigt krångligt med det. Det här med att de ska hinna städa bussarna mellan de pass som de kör. Kanske är det sällan bussarna står parkerade tillräckligt länge för att de ska hinna med att städa dem. Men tänker att städföretag brukar vara ganska snabba på att städa. De har personal som vet hur de ska göra för att det ska gå så snabbt som möjligt.

Och det finns ju bussgarage så det är klart att det finns bussar som inte är ute och kör hela tiden. Kanske borde rekommendera de som kör bussarna att anlita Hellmans Busskomfort AB. Tänker att de som äger företagen och bussarna sällan åker med dem. Och chaufförerna sitter främst och kör utan att gå runt och kolla hur det ser ut på bussarna, så då märker de inte hur rent eller skitet det är.