Byggfirmor och dubbelgarage

Det finns många som inte har ett garage men övergripande är det betydligt mer fördelaktigt att ha ett garage än att inte ha det. I alla fall på vintern. Sen kan det hända att jag är lite partiskt eftersom vi har ett garage men jag tycker att det är superbra. Då kan vi ha alla verktyg där inne och sen kan bilen stå där på vintern. Enda nackdelen är väl att det bara är ena bilen som får plats. Så ena bilen står i värmen och behöver inte skrapas medan den andra står utomhus med värmare men som ändå behöver väldigt mycket skrapande innan man kan köra iväg med den på morgonen.

Vi har pratat lite om att vi kanske skulle bygga ut garaget, alltså låta snickare från Ettans El & Design ABs byggfirma i Haninge bygga ut garaget åt oss så att det blir dubbelt. Dubbelt så mycket plats för att förvara saker men framförallt även plats för att ställa in både bilarna så att ingen av oss ska behöva stå ute när det är kallt och mörkt i vinter och skrapa rutorna.

Och Ettans El & Design AB var den byggfirma som hjälpte oss att bygga det första garaget så det känns som en självklarhet att ta hjälp av dem nu igen för att bygga ut det ytterligare för då det de precis hur de gjorde från början också. Vi har pratat med dem och har fått en offert, vilket är bra. Vissa tycker att det är bättre att först bestämma sig för om man vill göra renoveringen eller inte och sen kontakta byggfirman men vi tycker att det är viktigt att veta om priser eftersom det kan vara väldigt avgörande.